Ποιοί είμαστε

 

Οι Υπηρεσίες Catering «Ευ Ζην» εντάσσονται στη μεγάλη οικογένεια υπηρεσιών του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην».

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Ευ Ζην» ιδρύθηκε το 2005, έχοντας ως όραμα την ύπαρξη μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών και επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και όχι μόνο.

Για την επίτευξη του οράματος αυτού δεσμευτήκαμε να δημιουργούμε επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα, με βάση όλα τα διεθνή πρότυπα, και πάντα στις πιο «κοινωνικές» τιμές, έτσι ώστε να καθίστανται προσβάσιμα σε όλους.

Ταυτόχρονα, ήταν και παραμένει δέσμευσή μας, ότι το 50% των εργαζομένων μας προέρχεται, σταθερά, από την ομάδα συμπολιτών μας που αντιμετωπίζει ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, καθώς και ότι όλα μας τα κέρδη επανεπενδύονται στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, με σκοπό τη δημιουργία ακόμα περισσότερων θέσεων εργασίας.

Οι Υπηρεσίες Catering αποτελούν την παλαιότερη και πιο δυναμικά ανερχόμενη υπηρεσία μας, καθώς μία πολύ δεμένη ομάδα καταρτισμένων σεφ, σερβιτόρων, οδηγών, υπεύθυνων οργάνωσης εκδηλώσεων και βοηθητικού προσωπικού δημιουργεί για εσάς με Πάθος και Συνέπεια.

Η καθημερινή επιλογή των υπηρεσιών μας αποτελεί μία συνεχή υποστήριξη της προσπάθειας μας να Στηρίζουμε τη Διαφορετικότητα, Κάνοντας τη Διαφορά!Μας εμπιστεύονται

Κοι.Σ.Π.Ε "Ευ Ζην"